Wuji gong og kroppen – et Weekendkursus om at holde balancen i sig selv

Kroppen som anker!
Dette er et kursus for dig, der gerne vil lære forskellige kropslige teknikker og øvelser, der kan afbalancere dig i din hverdag. Udgangspunktet er Wuji gong, der er en feminin udgave af qi gong. Formen er let at lære og kan ses som en form for dynamisk mindfulness, hvor rytmiske bevægelser af kroppen stilner sindet. Formen er velegnet for personer med alle former for stress- og traumetilstande, da krydsbevægelserne får nervesystemet I ro.

Ud over Wuji gong introduceres der til andre kropslige meditations- og mindfulnessøvelser, der hjælper med at skabe jordforbindelse, som samler og som regulerer krop og sind. De fleste øvelser hører ind under dynamisk mindfulness, hvor fokus ligger på kroppen I bevægelse. Ved traumetilstande er dette væsentligt, da vi skal have sat grænsesat kroppen, før vi kan finde ro I mentale mindfulnessteknikker.

Kurset er et lille kursus, med højst otte deltagere. Der udleveres lydfil og video til Wuji gong, så man kan praktisere efter endt kursus. Samt skriftelige instruktioner til de andre øvelser. Nogle af øvelserne fås I lydfil.

Kurset foregår i min klinik på Stationsporten 11B I Albertslund. Der er kaffe og te, samt lidt sødt til ganen. Frokost medbringer du selv og der er køleskab til rådighed.
 
Weekenden løber lørdag den 15. Og søndag den 16. Juni begge dage fra kl. 9.00 til 13.00. Prisen er 600 kr. Pr. deltager, der betales ved tilmelding. Tilmelding via SMS på 60577737 eller mail til psykologannesoelberg@protonmail.com
 
 
Wuji Gong er en simpel bevægelsesform, der aktivere de selvhelbredende og afstressende strukturer i kroppen. Formen virker afspændende og mange kroniske smertepatienter oplever, at deres smerter reduceres markant gennem en daglig praksis med denne bevægelsesform. 

Formen tager 10-20 minutter dagligt og er ikke kropslig udfordrende. 

Du kan se en lille film med formen på Chris Nunans hjemmeside:

http://www.findbalancen.dk/qigong/Forsiden.html

Mange føler i starten, at de har hjælp til at huske formen, ved at høre den som en lydfil og denne udleveres på kurset. 

 

 

 

 

Autoriseret Psykolog Anne Soelberg | Stationsporten 11B, 2620 Albertslund