Grupper og kurser / Kvinder og svære parforhold

Kvinder og svære parforhold

Fredagsforløb for kvinder i svære kærlighedsforhold

Dette forløb er for kvinder, der har været i forhold, præget af narcissisme og/eller psykopati. Jeg har mødt disse kvinder i min praksis i årevis. Og de fortæller de samme fortællinger.

Og gentager de samme fortællinger. Med en ny mand. Indtil de tager ansvaret for deres egne mønstre. Fordi der er en grund til, at kvinderne tiltrækkes af denne type parforholdsrelation. Der er mening i galskaben. Og en forklaring på, hvorfor det føles som en afhængighed.

Rummet jeg skaber er fordomsfrit. Så vi taler om det der var. Og er. Råt for usødet. Bevidner og sætter fri. Som kvinde skal du være parat til ”at træde ud af skylden. Og ind i ansvaret”

For det handler om, at tage ansvar for sine egne mønstre. Sine egne valg. Den selvkærlighed man har – eller ikke har. Og det jeg ved er, at det kan man ikke alene. Men sammen er vi stærke. Omsorgsfulde og støttende.

Forløbet varer fire fredage. Med undervisning hver anden fredag. Vi mødes 9.30-14.00 og arbejder os ind i de mønstre, der kendetegner sådanne forhold.

Det handler om at forstå, bevæge, favne og forlade. Forløbet er kropsintegrerende, så det forener den mentale forståelse og indsigt. Samt den kropslige forankring, så der kommer overenstemmelse mellem sind og mavefornemmelse. For først der, formår vi at bevæge os. Videre.

Der er plads til 8-10 kvinder på kurser. Der serveres kaffe og te, samt lidt sødt. Frokost skal du selv have med. Der er køleskab på stedet. indkøb to minutter her fra. Medbring gerne sutsko og tæppe. Hav gerne tøj på, du kan bevæge dig i.

Vi starter fredag den 12. April og mødes derefter fredag den 26. April, 10. Maj og 24. Maj.

Prisen for forløbet er 1000 kr. Der betales via Mobilepay 31932, ved tilmelding på SMS via 60577737 eller mail til psykologannesoelberg@protonmail.com


Forløbet foregår i min klinik på Stationsporten 11B, Albertslund. Lige ved siden af Albertslund station.

Om psykolog Anne Soelberg:
Engang var jeg historiefortæller. Og levede af det i mange år. Vandrede i mange fortællinger, som jeg formidlede. Kroppen har dog altid været mit udgangspunkt. Så jeg har 25 års praksis med meditation, yoga, dans og kropsterapi. i dag er jeg autoriseret psykolog med privat praksis og har dertil mange års erfaring med psykiatri. Mit special område er alle former for traumer og belastningstilstande, herunder især tilknytningstraumers betydning ind i det voksne liv.

Jeg er certificeret Wuji gong underviser og uddannet kropsterapeut, ved institut for somatisk psykologi, i Århus. De sidste 10 år har jeg udbudt selvudviklingskurser omkring krop og psyke, meditation, seksualitet, dans, Wuji gong og mindfulness ved siden af min terapeutiske praksis.

Autoriseret Psykolog Anne Soelberg | Stationsporten 11B, 2620 Albertslund  | Tlf.: 60577737