Kvinder og svære parforhold

Forløb for kvinder i svære kærlighedsforhold

Dette forløb er for kvinder, der har været i forhold, præget af narcissisme og/eller psykopati. Jeg har mødt disse kvinder i min praksis i årevis. Og de fortæller de samme fortællinger.

Og gentager de samme fortællinger. Med en ny mand. Indtil de tager ansvaret for deres egne mønstre. Fordi der er en grund til, at kvinderne tiltrækkes af denne type parforholdsrelation. Der er mening i galskaben. Og en forklaring på, hvorfor det føles som en afhængighed.

Rummet jeg skaber er fordomsfrit. Så vi taler om det der var. Og er. Råt for usødet. Bevidner og sætter fri. Som kvinde skal du være parat til ”at træde ud af skylden. Og ind i ansvaret”

For det handler om, at tage ansvar for sine egne mønstre. Sine egne valg. Den selvkærlighed man har – eller ikke har. Og det jeg ved er, at det kan man ikke alene. Men sammen er vi stærke. Omsorgsfulde og støttende.

Forløbet varer fire fredage. Med undervisning hver anden fredag. Vi mødes 9.30-14.00 og arbejder os ind i de mønstre, der kendetegner sådanne forhold.

Det handler om at forstå, bevæge, favne og forlade. Forløbet er kropsintegrerende, så det forener den mentale forståelse og indsigt. Samt den kropslige forankring, så der kommer overenstemmelse mellem sind og mavefornemmelse. For først der, formår vi at bevæge os. Videre.

Der er plads til 8-10 kvinder på kurser. Der serveres kaffe og te, samt lidt sødt. Frokost skal du selv have med. Der er køleskab på stedet. indkøb to minutter her fra. Medbring gerne sutsko og tæppe. Hav gerne tøj på, du kan bevæge dig i.Autoriseret Psykolog Anne Soelberg | Stationsporten 11B, 2620 Albertslund