Med lysten som grund


Et anderledes kursus for kvinder, om krop, mad, vægt, lyst og selvfølelse.

For 25 år siden var jeg idekvinde til Danmarks første daghøjskole for overvægtige. Fordi jeg så nogle fortællinger, hvor vægten handlede om meget mere end mad. I 25 år har lysten og interessen holdt ved, så jeg har holdt kursus på kursus, om de psykiske aspekter af mad og vægt.

Denne gang træder vi skridtet videre. Og tager kroppen og selvfølelsen med. Så jeg vil gerne invitere dig på en rejse ind I en ny selvforståelse. Vi mødes 10 onsdage kl. 16.30 til 19.00, hvor vi taler, lytter, lærer, mærker, bevæger og danser. Ja, der stod danser.

For vil gerne invitere dig ind I din komfortzone. Og lære dig at bevæge dig der. Så du tager din krop til dig, på en helt ny måde. Det handler ikke om at elske sin krop som den er. Men om, at tage sin krop til sig. Give den næring, betydning, omsorg og respekt. Alt det der er så nemt I teorien. Der hvor tanken bor. Men så svært I praksis, når mavefornemmelser og følelserne styrer.

Så jeg vil så gerne på en rejse med dig. Sammen med 10 andre kvinder. For at du er sikker på, at det er noget for dig, vil jeg gerne indbyde dig til en gratis intro mandag den 1. Oktober kl. 16.00-17.00 her I mine lokaler. Tilmelding via SMS på 60577737.

Kursusforløb starter onsdag den 24. Oktober og vi når ni gange inden jul. Samt en opsamlingsgang I det nye år. Prisen for hele forløbet er 1100 kr, som betales ved tilmelding.
 
 
 
 
Autoriseret Psykolog Anne Soelberg | Stationsporten 11B, 2620 Albertslund