Om mig

Jeg er uddannet psykolog fra Århus universitet, i 2004 og blev autoriseret i 2010.
 
jeg har længe inden jeg blev psykolog, beskæftiget mig med fortællinger og kroppen. Kroppens fortællinger. Det betyder, at det altid har været i spændfeltet mellem kroppen og sindet, min interesse har ligget. Måske derfor mit psykologhjerte banker for de præverbale traumer. Altså de, der ligger før vores tredje leveår. 
 
Jeg begyndte på yoga som 25 årig. Kort efter fangede meditationen mig. Siden hen dansen. Og Wuji Gong. Så blev jeg kropsterapeut uddannet, med en neuroaffektiv nerve. Også kaldet vagus. Dette herrens år 2019 er jeg 52 år. Og kroppen er stadig kongevejen. I min yoga, meditation, dans og Wuji Gong. Samt hvad jeg ellers lige finder af krop. Vandring for eksempel. 
 
Nærvær, ligeværd, ydmyghed og en masse latter i sorgen, er mit varemærke. Jeg er dybt taknemmelig over, at udføre mit hverv. Ser det som en helt særlig velsignelse, at få lov at bevidne et menneske, komme til sig selv og genrejse sig. 
 
Jeg fokuserer på medfølelse, på relation, på den røde tråd der altid er der. Om end man skal lede ind imellem. Hos mig kan du græde, rase, tvivle. For jeg elsker hele mennesker. På godt og ondt. 
 
Jeg er psykolog, som jeg er menneske. Menneske, som jeg er psykolog. Det betyder, at mine grundværdier står fast. Jeg møder dig som menneske. Også når jeg er psykolog. Dog selvfølgelig ud fra mit faglige grundlag. 
 
 
 
 
Autoriseret Psykolog Anne Soelberg | Stationsporten 11B, 2620 Albertslund