Relationsarbejde og smerte

For mennesker der arbejder med mannesker.

De betydende relationer der udvikler handler om den kernen i al relationsarbejde, der gør at personen vi står overfor, har mulighed for at vokse og udvikle sig.

Relationer der udvikler handler  om helt besteme faktorer, der gør mødet betydende, og som derfor også giver mulighed for udvikling - både i den professionelle og i den der skal "hjælpes". Ægte relationsarbejde er gensidigt og i den neuroaffektive metode, der arbejder vi med den anden, gennem os selv.

Foredraget belyser hvad det er for nogle udfordringer vi møder i os selv, i mellemrummet mellem os selv og andre og i disse andre, når vi arbejder i et felt, hvor vi har en hjælperrolle. Målet er at give en ballast til at være i denne hjælperrolle, uden at brænde ud og uden at forfalde til at skulle redde alle. Der er øvelser undervejs i forløbet, som kan overføres direkte til relationsarbejdet efterfølgende.

Foredraget har blandt andet været afholdt i Dansk sygeplejeråd, Bornholm og den socialøkonomiske virksomhed Grantoftegaard, Ballarup.

 

 

Autoriseret Psykolog Anne Soelberg | Stationsporten 11B, 2620 Albertslund