Traumer med gæst

Lørdagsfortælling om traumer

Sensommerens og efterårets Lørdagsfortællinger tager stille og roligt sin form. Der sker ændringer og nyskabelser. Og jeg inviterer andre ind, i mine fortællinger.

Sæsonens første lørdagsfortælling handler om traumer. Traumer har mange veje. Men alligevel står de på en fælles grund. De påvirker os. Stopper os i tiden. Hvor de kører i ring om sig selv.

Det vil jeg gerne fortælle om. Traumer sætter sine spor. Både i sind, tanke og i kroppen. Så jeg har inviteret en ind, i min fortælling. For hun ved mere end de fleste om, hvilke spor traumer sætter i kroppen. Og derved i resten af ens eksistens.

For før ordet, var kroppen. Derfor må alt begynde og slutte med kroppen. Denne lørdagsfortælling breder sine vinger lidt længere ud end vanligt. Dorthe og jeg taler om det samme. Blot fra to forskellige vinkler. Og der bliver vi alle klogere.

Lørdagens fortælling ligger den 7. September kl. 11.00 til ca. 14/15.00. Deltagelsen er som altid gratis, men forudsætter tilmelding, grundet antallet af siddepladser. Du kan tilmelde dig via SMS på 60577737.

Foredraget holdes i psykologklinikkens lokaler i Stationsporten 11B i Albertslund. Indgang lige ved siden af Dominos Pizza.

Vel mødt fra Anne og Dorthe

Du kan læse mere om Dorthe på hendes hjemmeside http://klinik-kropumulig.dk/

Du kan læse nogle af mine ord om traumer her https://www.psykologannesoelberg.dk/traumer-og-ptsd

Og om rammerne omkring de gratis Lørdagsfortællinger her https://www.psykologannesoelberg.dk/torsdagsfortaellinger
Autoriseret Psykolog Anne Soelberg | Stationsporten 11B, 2620 Albertslund