Unge. selvværd og trivsel

Forgrundsgruppen vedr. indsats mod psykisk sygdom, har besluttet at gøre 2017 til et tema-år, omkring ”Unges trivsel og selvværd”.

Derfor indbyder vi til et indledende foredrag allerede i 2016, hvor psykolog Anne Soelberg taler om ”Unge som symptombærere”.

Unges mangel på trivsel, og det lave selvværd, vi ser blandt nogle unge, er en direkte spejling af, hvilke samfundsmæssige, kulturelle og familiære strømninger, der er gældende i tiden. Derfor har vi mulighed for at se os selv i øjnene, og se det samfund vi har skabt, gennem de unges trivsel og syn på sig selv.

Aftenen er en indføring i de vilkår, der er betydende for, at unge i dag trives dårligere end nogen sinde. Udgangspunktet er det relationelle. Mødet mellem de unge og deres omverden. Uanset om dette møde er over sociale medier, krav i uddannelse eller i mødet med omsorgsrelationer, familie og venner.

Hvilke vilkår er betydende og hvordan er de med til at skabe en ungdom, hvor en del tydeligvis ikke trives.

Foredraget er sat op så det er rettet mod unge fra de ældste skoleklasser og op, forældre, professionelle og beslutningstagere.

De generelle strømninger sættes på dagsordenen, så der opstår en større forståelse af, at de unges trivsel og deres selvværd, i allerhøjeste grad er vores alles ansvar.

Foredraget er gratis og ligger torsdag den 17. november 2016 fra kl. 18-21.00.

Tilmelding på senest 15. november på mail til michael.hansen.bager@brk.d k

Der serveres en let forfriskning i pausen.
 
Slides fra foredraget kan hentes HER
 
 
 
 
Autoriseret Psykolog Anne Soelberg | Stationsporten 11B, 2620 Albertslund